Παραδοχή για την απρεπή στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και τις χυδαίες επιθέσεις και τη στοχοποίησή της, επεσήμανε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Μπεκατώρου, λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ενδεχομένως να είχε στοχοποιήσει τη Μαρέβα με τον πόθεν έσχες. Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτού».

Ειδικότερα, η κ. Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του One Channel και στον Σταμάτη Ζαχαρό, στην οποία είπε πως «από τα αστεία ξεκινάμε και οι ταμπέλες μπαίνουνε», πάνω σε αυτό, ο κ. Ζαχαρός της επεσήμανε τις δηλώσεις τόσο του Παύλου Πολάκη, όσο και του ίδιου του Στέφανου Κασσελάκη. Τότε μασώντας τα λόγια της και σε μία προσπάθεια να αποφύγει τη συζήτηση, παραδέχτηκε τα παραπάνω: «Υπάρχει συνεχώς μία ρητορική γύρω από το πρόσωπο του κ. Κασσελάκη, αποπροσανατολίζει τον κόσμο. Δηλαδή άλλα συζητάμε και άλλα συζητάμε. Εστιάζουμε πολύ και στο προσωπικό».
Στην προσπάθειά της να υποστηρίξει τον πρόεδρό της, επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία πως συνεχώς επικεντρώνεται σε προσωπικές επιθέσεις προς τον κ. Κασσελάκη. Σε αυτό το σημείο ο δημοσιογράφος της επισημαίνει πως και ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει αυτό με τη Μαρέβα, για να έρθει η αποδοχή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ενδεχομένως να είχε στοχοποιήσει τη Μαρέβα με τον πόθεν έσχες. Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτού».