Επίθεση στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτες  το απόγευμα της Πέμπτης στον Πύργο.

«Μόνο εμείς μιλάμε για την Ευρώπη και οι υπόλοιποι κατεβαίνουν με ατζέντα εθνικών εκλογών αλλά οι εθνικές εκλογές έγιναν» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος κυρίως στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Και συνέχισε: «Έχω κουραστεί να ακούω από κάποιους που δεν έχουν εκλεγεί ούτε διαχειριστές της πολυκατοικίας τους να μιλούν για αλαζονεία. Τους απαντώ εσείς μας δώσατε το 41%».

Ο πρωθυπουργός όμως είπε και κάτι άλλο κάνοντας αναφορά στον πήχη του 33% που έχει θέσει για τις ευρωεκλογές. «Είμαι αρκετά εύστοχος στις αθλητικές μου προβλέψεις. Την επόμενη Κυριακή η ΝΔ θα κερδίσει και θα ξεπεράσει το στόχο που έχουμε θέσει».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε σε κεντρικά σημεία της Ηλειακής πρωτεύουσας συνοδευόμενος από πλήθος κόσμου αλλά και από βουλευτές του νομού, όπως η κα Αυγερινοπούλου και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Τον Πρωθυπουργό ακολούθησε πληθώρα Ηλείων πολιτών αλλά και μέλη της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, όπως ο Νεκτάριος Φαρμάκης, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε και συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης, Στάθη Καννή, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.