Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Σάββατο 1 Ιουνίου, θα μεταβεί στην Κρήτη. Το πρωί ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Ηράκλειο και στη συνέχεια το Ρέθυμνο.

Οπως έγινε γνωστό, ο κ. Μητσοτάκης το Σάββατο 1 Ιουνίου θα επισκεφθεί το Ηράκλειο, όπου στις 11 το πρωί θα συνομιλήσει με πολίτες στην Λεωφόρο Δικαιοσύνης, στο κέντρο της πόλης. Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για το Γεράνι Ρεθύμνου.

Στα Χανιά την Κυριακή

Στα Χανιά ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται την Κυριακή 2 Ιουνίου. Στις 11 το πρωί της Κυριακής, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη σε δημοσιογράφους στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ), ενώ το απόγευμα στις 6.30 θα μιλήσει στο Καφέ Κήπος.

Στο επίκεντρο οι ευρωεκλογές

Στο επίκεντρο της ομιλίας του πρωθυπουργού στα Χανιά αναμένεται να βρεθούν οι ευρωεκλογές και το κυβερνητικό έργο.Μιλώντας την Παρασκευή στην Παιανία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε:

«Θα βρεθώ στην Κρήτη αύριο και μεθαύριο, μετά στη Μακεδονία, για να μιλώ αφενός για τα επιτεύγματα αυτή της κυβέρνησης, αφετέρου για την ανάγκη η φωνή της Ελλάδας να είναι ισχυρή στην Ευρώπη την επόμενη μέρα.Ξέρουμε πώς να διαπραγματευόμαστε στην Ευρώπη. Το αποδείξαμε με το Ταμείο Ανάκαμψης, με τη μεταναστευτική μας πολιτική, με τις παρεμβάσεις μας σε πολλά επίπεδα ευρωπαϊκής πολιτικής, όπου πια η Ελλάδα δεν μιλάει μόνο έχοντας υπόψιν το τι συμφέρει την πατρίδα μας, αλλά συνδιαμορφώνει συνολικά ευρωπαϊκές πολιτικές. Το ίδιο θα κάνουμε και μετά την 9η Ιουνίου».