Έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και τις εφημερίδες το δίκτυο υποστηρικτών του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ και σφάζουν με το βαμβάκι τον Στέφανο Κασσελάκη. Ένα τέτοιο στέλεχος είναι και ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό χτυπά συστηματικά την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας παράλληλα να προστατέψει με κάθε τρόπο την πολιτική παρακαταθήκη του πρώην πρωθυπουργού. Σε αυτό το πλαίσιο το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε συνέντευξη στα «Παραπολιτικά», στέλνοντας δυσάρεστα μηνύματα στον Στέφανο Κασσελάκη. Σύμφωνα με τον ίδιο μετά την αποχώρηση του πρώην πρωθυπουργού, ο ΣΥΡΙΖΑ πάει από το κακό στο χειρότερο και οι ευθύνες αφορούν κυρίως τον νέο πρόεδρο και τον ηγεμονικό τρόπο που επέλεξε να διοικεί το κόμμα: «Έναν χρόνο µετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑΠ.Σ., ενώ είχαµε τη δυνατότητα να πάµε καλύτερα, έχουµε πάει χειρότερα».

Μάλιστα κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να σταματήσει να μιλά για μαύρο χρήμα στο κόμμα, στην ίδια γραμμή με τα άλλα στελέχη που βγαίνουν αυτές τις ημέρες να υποστηρίξουν τον πρώην πρωθυπουργό. Επιπλέον, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτήρισε επικίνδυνο όποιον μιλάει για μαύρο χρήμα στον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι το οποίο έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης: «∆εν υπήρχαν "µαύρα" χρήµατα ούτε επί Τσίπρα ούτε επί Κασσελάκη. Όποιος διακινεί τέτοια σενάρια είναι και εκτός τόπου και χρόνου και επικίνδυνος. (...) Όποιος έχει τέτοια στοιχεία, και αν τα έχει, επιβάλλεται να τα προσκοµίσει στη Δικαιοσύνη ». Μεταξύ άλλων,  ξεκαθάρισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, ωστόσο συμπλήρωσε με νόημα ότι «δεν είναι ούτε 50 ετών, είναι ένας έμπειρος πολιτικός και μπορεί να προσφέρει στο μέλλον όπως νομίζει αυτός». 

Εμένα η συλλογικότητα δεν με ταράζει 

Μάλιστα ο Κώστας Ζαχαριάδης σχολίασε και με μια δόση ειρωνείας την έκφραση Κασσελάκη ότι θα τους ταράξει στη συλλογικότητα, εννοώντας ότι εφόσον το θέλουν τόσο πολύ, θα συνεδριάζουν διαρκώς τα όργανα του κόμματος, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε έως σήμερα. Το γνωστό στέλεχος απάντησε σκωπτικά ότι «εμένα δεν με ταράζει η συλλογική λειτουργία» αλλά με ηρεμεί ενώ συνέχισε τα βέλη, υποστηρίζοντας ότι μέσω των συλλογικών αποφάσεων θα είχαν αποφευχθεί πολλά από τα λάθη του Στέφανου Κασσελάκη. Τέλος, δήλωσε ξεκάθαρα υπέρ της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι μόνο έτσι μπορεί να γίνει ξανά κυβερνώσα η κεντροαριστερά, καθώς παραδέχθηκε ότι αυτήν τη στιγμή ο πολιτικός χάρτης είναι δύσκολος τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και για το ΠΑΣΟΚ.