Όταν ο Ανδρουλάκης αγωνιζόταν για την αλήθεια, ο Κασσελάκης ασχολούνταν με τις επιχειρήσεις στο Delaware, απαντάει το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των υποκλοπών.

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρεται στην απόφαση του ΣτΕ για τις παρακολουθήσεις, επισημαίνοντας πως «άρχισε το 'ξήλωμα' του παρακράτους της ΝΔ». Παράλληλα, καταφέρεται και εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος, όπως λέει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «νιώθει την ανάγκη να προτάξει το μικροπολιτικό του συμφέρον, αποδεικνύοντας ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων» και «επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε μάχες για την διαλεύκανση του σκανδάλου και στον Πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη που συνεχίζει να αγωνίζεται για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Πάνω σε αυτήν την τοποθέτηση ήρθε η απάντηση με έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, μετατρέποντας την απόφαση του ΣτΕ για τις υποκλοπές σε «μήλον της Έριδος», για το ποιος θα το χρησιμοποιήσει περισσότερο για μικροπολιτικό όφελος.

Η επίθεση του ΠΑΣΟΚ

«Είναι τουλάχιστον προκλητικό ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει να δίνει 'νομικές συμβουλές' στο ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης πιάστηκε να παραβιάζει τον νόμο για το πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων, που έφερε το κόμμα που ηγείται.

Άλλωστε, την εποχή του σκανδάλου των υποκλοπών, όταν ο κ. Ανδρουλάκης αγωνιζόταν για την αποκάλυψη της αλήθειας, ο κ. Κασσελάκης ασχολούνταν με τις επιχειρήσεις του στον φορολογικό παράδεισο του Delaware και ήταν υποψήφιος Υπουργός του κ. Μητσοτάκη.

Άραγε, σε ποιους αγώνες του Προέδρου του αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ;»