Στο κατάμεστο από κόσμο Θέατρο Αθηνά πραγματοποιήθηκε την ημέρα της κυκλοφορίας του, 22 Μαΐου, η πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου της αγαπημένης δημοσιογράφου και τηλεπαρουσιάστριας Ελεονώρας Μελέτη, με τίτλο Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Ο εκδότης των εκδόσεων Διόπτρα Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος προλόγισε τη συγγραφέα, η οποία βρέθηκε στο πάνελ μαζί με την ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια Φρόσω Φωτεινάκη και την Κατερίνα Γκαγκάκη, που μοιράστηκε τις κοινές τους εμπειρίες από τον χώρο της τηλεόρασης και την πρώτη γνωριμία τους.

Στο πλευρό της Ελεονώρας μελέτη βρέθηκαν ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης, οι γονείς, οι φίλοι της, αλλά και συνεργάτες από τη δημοσιογραφική και καλλιτεχνική σφαίρα.

Στο κοινό βρίσκονταν, μεταξύ άλλων, οι Θάνος Πλεύρης, Γιάννης Λάτσιος, Ζωή Κρονάκη, Θανάσης Πάτρας, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Άννα Ζηρδέλη, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Βάσια Λόη, Τένια Μακρή και Ιωάννα Μπούκη.

Η Ελεονώρα Μελέτη υπέγραψε αντίτυπα και συζήτησε με τους καλεσμένους, απολαμβάνοντας το κρασί Διαμαντόπετρα Ροζέ, ευγενική χορηγία της οικογένειας Διαμαντάκη (Diamantakis Winery).