«Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που έχουν και άποψη και ικανότητες και μπορούν να δώσουν πράγματα. Θέλουμε γνώστες του αντικειμένου, καθώς κατά 75% αυτά που έρχονται στο ελληνικό Κοινοβούλιο, έρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».

Με αυτά τα λόγια, η Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, κάλεσε τους Τρικαλινούς πολίτες που βρέθηκαν στο ασφυκτικά γεμάτο Μουσείο Τσιτσάνη -όπου η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίασε το δεύτερο της βιβλίο χθες- να στηρίξουν την υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή.

Το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γ. Κουτσονάσιος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Ζαραμπούκας και Ζωή Παπαναστασίου.

Επίσκεψη στο περίπτερο της ΝΔ

Νωρίτερα, η Ελεονώρα Μελέτη δεν παρέλειψε να περάσει από το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη. «Νιώθω και γω τους συναισθηματικούς δεσμούς με τον τόπο σας γιατί ο πεθερός μου που είναι από εδώ, δεν έχει σταματήσει να μου μιλάει για τους ανθρώπους και το χωριό του. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Πρέπει και ο κόσμος και από εδώ από τα Τρίκαλα να πάει να ψηφίσει για την παράταξη, να βγει πιο δυνατή, να βγει πιο ενωμένη από ποτέ. Νομίζω το αξίζει και η ίδια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εγώ είμαι εδώ στη διάθεση όλων», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, φωτρογραφήθηκε με τα στελέχη της παράταξης, αλλά και με τον παλιό Βουλευτή της ΝΔ και Γραμματέα τ. Βουλευτών-Ευρωβουλευτών-Πολιτευτών της ΝΔ, κ. Θεόδωρο Σκρέκα, ο οποίος και τόνισε ότι «ότι η ΝΔ ακτινοβολεί, όχι μόνο σαν όνομα, αλλά και με όλα τα στελέχη της. Καλή επιτυχία, γιατί θα έχουμε μια δική μας ευρωβουλευτίνα».