«Η ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση», σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης την Πέμπτη στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA, όπου εμφανίστηκε ως ο ηγέτης από τον οποίο η κοινωνία έχει προσδοκίες, δηλώνοντας μάλιστα πως αν δεν κερδίσει τις ευρωκλογές θα το εκλάβει ως κοινωνική ήττα.

«Κοινωνικές ανάγκες είναι η αντιμετώπιση της εισαγόμενης ακρίβειας, η αναβάθμιση της Παιδείας και της Υγείας και η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,, απαντώντας στις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις ευρωεκλογές.

Και επισημαίνει: «Είναι όλα τα προβλήματα με τα οποία αναμετράται καθημερινά η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπαθώντας να βρει βέλτιστες λύσεις και να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προς όφελος της κοινωνίας». «Ο κύριος Κασσελάκης προβάλλει την ατομική του ματαιοδοξία για επικράτηση έναντι του πρωθυπουργού ως δήθεν συλλογική επιθυμία. Αλλά η ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.