Μετά την ακατάπαυστη διασπορά Fake News από τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, αλλά και από στελέχη και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ -στο οποίο πρόσκειται ο κύριος Δούκας-, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, «κολλάει στον τοίχο» τον Χάρη Δούκα με ανάρτησή του στο FaceBook, αφού ξεκάθαρα λέει ότι αφενός ουδεμία τέτοια σκέψη υπάρχει, αναφορικά με το αφήγημα της ιδιωτικοποίησης, ή μεταφοράς του Ρ/Σ Αθήνα 9,84 στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ αφετέρου λέει ευθέως ότι ο δήμαρχος Αθηναίων το γνωρίζει εδώ και 3 ημέρες!

Θα πρέπει ο -Γλυφαδιώτης- δήμαρχος Αθηναίων κύριος Δούκας, να απαντήσει, γιατί συνέχισε να περιφέρει τα fake news του ΠΑΣΟΚ μέχρι και σήμερα το πρωί, αφού στην ενημερωτική εκπομπή του Mega και στους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, όχι μόνο δεν είπε ότι έχει ενημερωθεί αρμοδίως εδώ και τρεις ημέρες, αλλά φρόντισε να ενισχύσει το σενάριο λέγοντας: «9,84: ελπίζω να μην ισχύουν αυτά τα πράγματα, διότι συνήθως λένε ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά - ότι θα τον πάρει δηλαδή η περιφέρεια και μετά θα τον δώσουνε σε ιδιώτες».

Η σκόπιμη εξαπάτηση

Είναι προφανές ότι, ενώ ο Χάρης Δούκας είναι ενήμερος ότι πρόκειται για Fake News εδώ και τρεις ημέρες, συνεχίζει να περιφέρει το αφήγημα προκειμένου να βρει το ΠΑΣΟΚ ένα θέμα, με σκοπό να επιτεθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη και να τον περιγράψει ως αυταρχικό πρωθυπουργό.

Χαρακτηριστική είναι άλλωστε, η δήλωση του Παύλου Γερουλάνου χθες στο Attica TV και στον δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνη: «πιστεύω πραγματικά ότι ο κύριος Μητσοτάκης έχει μια τεράστια ανασφάλεια, να αφήσει οτιδήποτε εκτός του ελέγχου του. Αν ένα μέσο δεν είναι απόλυτα στον έλεγχό του, αρχίζει και παίρνει, βρίζει, φωνάζει, τον ενοχλούν οι δημοσιογράφοι και τα λοιπά (...) τον φοβίζει, η Δημοκρατία φοβίζει την Νέα Δημοκρατία γενικότερα και τον κύριο Μητσοτάκη ειδικότερα».

Η δήλωση του Θοδωρή Λιβάνιου

«Για να τελειώσει η παραφιλολογία με τη δήθεν "ιδιωτικοποίηση" του Αθήνα 9,84 και τη δήθεν "μεταφορά του" στην Περιφέρεια Αττικής:

Καμία τέτοια σκέψη και καμία τέτοια πρόθεση ούτε υπήρχε ούτε υπάρχει από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως γνωρίζει άλλωστε ο Δήμαρχος Αθηναίων εδώ και 3 ημέρες.

Ο 9,84 είναι συνδεδεμένος απόλυτα με την ιστορία του Δήμου Αθηναίων και απόλυτη ευθύνη της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να τον διοικήσει όπως κρίνει αυτή καλύτερα».

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook