Απογοήτευση. Αυτό είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί στον ΣΥΡΙΖΑ όπως προκύπτει από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του κόμματος για συμμετοχή στις συγκεντρώσεις του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά, κυρίως όμως στην κεντρική που πραγματοποίησε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι κραυγές και οι επιθέσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και κατά Νίκου Ανδρουλάκη –με τον οποίο κοντράρουν για τη δεύτερη θέση στην Κρήτη- δεν έπεισαν ούτε καν τους φανατικούς οπαδούς. Αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια έδιναν την πρώτη θέση στον ΣΥΡΙΖΑ.

5915650.jpg

Βέβαια και ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίσθηκε να έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Τα όσα είπε δυσνόητα αλλά κυρίως αντιφατικά μεταξύ τους αφού την ώρα που μιλούσε για αλλαγή συσχετισμών παραπέμποντας ακόμη και σε νίκη στις εκλογές της Κυριακής την ίδια στιγμή ζητούσε ψήφο για να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρή… αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε κάθε περίπτωση στην Κουμουνδούρου δείχνουν να περιμένουν να περάσουν οι ημέρες. Και παρακαλούν να γράφει το ποσοστό μπροστά το νούμερο 2 διατηρώντας μια απόσταση ασφαλείας από το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρούλάκη.