Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη, ακόμα και για τον Παύλο Πολάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού ρώτησε τον γνωστό ηθοποιό σχετικά με τη γνώμη του για τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς στο podcast του είχε αναφέρει ότι ο Κασσελάκης πάει κάτι να πει αλλά του λείπει πάντα μια συλλαβή. Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι μεν μια συμπαθής προσωπικότητα, ωστόσο «έκανε λάθος αγορά διότι θεωρούσε ότι πήρε ένα κόμμα στη Γλυφάδα και του βγήκε στους Θρακομακεδόνες, όπου κατεβαίνουν λύκοι, έχει βουνά, έχει πρόβατα».

Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν ξέρει πού βρίσκεται, δεν ξέρει τους αριστερούς, την Αριστερά στη χώρα», με τη Ναταλία Γερμανού να συμπληρώνει ότι ίσως αντιλαμβάνεται την Αριστερά ως αφηρημένη έννοια (!). Επιπλέον, ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόβλημα στο πώς διατυπώνει τις προτάσεις του στα ελληνικά. 

Ο Πολάκης φεύγοντας θα πάρει και τον Κασσελάκη

Ο Λάκης Λαζόπουλος πήρε θέση και για την κόντρα Κασσελάκη - Πολάκη, αναφέροντας ότι αυτό συμβαίνει διότι το κόμμα δεν πάει πουθενά πλέον και ότι κανένας δεν μπορεί να μείνει σε αυτό. «Φεύγοντας ο Πολάκης θα μπορούσε να πάρει μαζί του και τον Κασσελάκη για να μη φύγει μόνος του», είπε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας πως οι δρόμοι των δύο κάποια στιγμή θα χωρίσουν γιατί αυτή η κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αδιέξοδη. Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο φάνηκε απαισιόδοξος για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο ίδιος υποστήριξε ότι η σχέση του με την πολιτική δεν έχει αλλάξει και μιλάει μόνο όταν έχει κάτι να πει.