«Κρίθηκε η πολιτική του (σ.σ. κ. Τσίπρα) την περίοδο 2015-19 για τα θέματα των κόκκινων δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συνεταιρισμών, πολιτών που είναι στα όρια της απελπισίας. Κι έρχεται τώρα να συμψηφίσει όλα αυτά με έναν δικηγόρο, (σ.σ. Δημήτρη Μάντζο) ο οποίος πριν γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εργαζόμενος σε μια δικηγορική εταιρεία, είχε αυτήν τη δικηγορική ύλη», απάντησε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ 100,3 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα, ως συνέχεια της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα δύο κόμματα τις τελευταίες ώρες, με αφορμή δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ήταν δικηγόρος fund πλειστηριασμών.

Συνεχίζει, λέγοντας: «Συμψηφίζει με ό,τι έχει κάνει ο ίδιος αλλά και με τον κ. Πάτση. Είναι ο Μάντζος, Πάτσης; Μα ο Πάτσης ήταν ένας εν ενεργεία βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που είχε στην κατοχή του μια εταιρεία διαχείρισης δανείων, η οποία αγόρασε κόκκινα δάνεια αξίας 62 εκατομμυρίων με 4 εκατομμύρια ευρώ και κερδοσκοπούσε στις πλάτες του ελληνικού λαού». Μάλιστα, ο κ. Ανδρουλάκης κατήγγειλε και το γεγονός πως «ο ίδιος ο κ. Τσίπρας έχει κοντά του την κυρία Λούκα Κατσέλη, η οποία σήμερα μαθαίνουμε ότι είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο ενός fund».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στον Νίκο Παππα, τονίζοντας ότι «ο στενότερος συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο κ. Παππάς, καταδικάστηκε 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο της διανομής τηλεοπτικών αδειών σε ολιγάρχες αλλά τον έχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που ψήφισε τον νόμο να δοθούν κόκκινα δάνεια αξίας 90 δισεκατομμυρίων στα funds το 2015».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στο ζήτημα της Ροδόπης, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Οι Έλληνες βουλευτές, είτε χριστιανοί είτε μουσουλμάνοι, πρέπει να σέβονται το Σύνταγμα της χώρας και τις συνθήκες που έχουν σφυρηλατήσει τη σταθερότητα μεταξύ των χωρών. Μετά από αυτό που έγινε, δεν έπρεπε να έχουν κάνει μια δήλωση;».