Στο μπαρ Sodade 2 γιόρτασε ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπεθ, την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, χθες στη Βουλή.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στον κόσμο που βρισκόταν στο γκέι μπαρ, λέγοντας μέσα από μικρόφωνο: «Μπράβο σας, μπράβο μας που είμαστε με το σωστό. Από εδώ και πέρα προχωράμε. Σύγχρονη κοινωνία, σύγχρονη Ελλάδα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του χόρεψαν το τραγούδι της Κέιτι Πέρι που αποτελεί ύμνο για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα καθώς μιλά για την συναισθηματική απελευθέρωση του ανθρώπου.

Ο ίδιος ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την αποχή του Παύλου Πολάκη από τη διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου, λέγοντας «συνέχεια για αυτό θα με ρωτάτε;». Είπε ότι το νομοσχέδιο «χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε, ενώ χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε». «Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το μόνο προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του», συμπλήρωσε, σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση προχώρησε στην ιστορική μεταρρύθμιση.

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης σε story του στο Instagram είχε ενημερώσει πως τα μεσάνυχτα θα βρεθεί στο Sodade2 στο Γκάζι, όπου θα γιόρταζε μαζί με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Στο μπάνερ που δημοσιοποίησε αναφερόταν η φράση: «Δεν είναι άποψη. Είναι η ζωή μας».