Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ACTION 24 ο Στέφανος Τζουμάκας, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης την ώρα που μιλούσε ο κ. Τζουμάκας βγήκε από την αίθουσα που γινόταν το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή είχε πάει στην... τουαλέτα.

Το «συντροφικό μαχαίρωμα» του κ. Κασσελάκη έλαβε σφοδρή ανταπάντηση από τον κ. Τζουμάκα, ο οποίος δήλωσε: «Ο καθένας έχει το επίπεδό του. Εγώ μίλησα για παρακμή και εκφυλισμό. Να τα. Και θα δούμε και χειρότερα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι στο σύστημα - ακούστε, το σύστημα βγάζει αγωνιστές. Βγάζει συνειδητούς (sic) ανθρώπους. Ανθρώπους που προσπαθούν, που μαθαίνουν. Που μπορούν να εφαρμόσουν τα σωστά και τα δίκαια. Ε, βγάζει και παρακμιακούς τύπους και εκφυλισμένους», ενώ συνέχισε: «Το ζήτημα είναι ότι κακώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με τέτοια πρόσωπα».

Στέφανος τουφεκάει... Στέφανο!

Η συγκεκριμένη «βεντέτα» έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, με τον «παλαίμαχο Στέφανο», να κάνει σφοδρή κριτική στον «φέρελπι Στέφανο», ότι είναι προϊόν «ύποπτων κύκλων» και «συμφερόντων». Κατηγορίες που -ειρήσθω εν παρόδω- ο κ. Τζουμάκας είχε αποδώσει και στην ανθυποψήφιά του, κ. Αχτσιόγλου, προτού εμφανιστεί στο πολιτικό σκηνικό ως διεκδικητής της αρχηγίας ο κ. Κασσελάκης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι βέβαιο ότι θα κλιμακώνονται και οι επιθέσεις. Κι εμείς θα είμαστε εδώ για να τις καταγράφουμε!