Το μήνυμά του για τις επιθέσεις που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ έστειλε ο Σταύρος Καλαφάτης.

«Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι δεν τρομοκρατούν και δεν εκφοβίζουν κανέναν. Η ανομία βρίσκει την κοινωνία απέναντι», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook ο γενικός γραμματέας της ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης.

«Η καταδρομική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του συναδέλφου Θεοφάνη Παπά, βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης, έρχεται σε συνέχεια των επιθέσεων στα γραφεία των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Χανίων Σέβης Βολουδάκη, Ηρακλείου Μάξιμου Σενετάκη και Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Χάρη Θεοχάρη και στην κατοικία της ευρωβουλευτού Ελίζας Βόζεμπεργκ.

Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι δεν τρομοκρατούν και δεν εκφοβίζουν κανέναν. Η ανομία βρίσκει την κοινωνία απέναντι».