Ιδιαίτερα καυστική ήταν η συνέντευξη της Θεοδώρας Τζάκρη για τους συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ που αμφισβητούν τον Στέφανο Κασσελάκη. Μάλιστα η ίδια ισχυρίζεται ότι το κόμμα βγήκε... ενισχυμένο από το συνέδριο και επικαλέστηκε μετρήσεις που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ ευδιάκριτα στη δεύτερη θέση. 

Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξη της στο «MEGA Σαββατοκύριακο» η Θεοδώρα Τζάκρη έστειλε μήνυμα στην ομάδα υποστηρικτών του Αλέξη Τσίπρα που αμφισβήτησαν την ηγεσία του Στεφάνου Κασσελάκη στο συνέδριο. Σύμφωνα με την ίδια κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να έχουν την κουλτούρα της προσωπικής ατζέντας στο κόμμα ενώ τόνισε ότι η πολυφωνία είναι σεβαστή και πάντα υπήρχε μέσα στο κόμμα. Μάλιστα για την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν το συνέδριο, έριξε τα καρφιά της λέγοντας ότι εξετράπη η συζήτηση του συνεδρίου: «Γνωρίζω ότι με την κίνησή του αυτή εξετράπη η συζήτηση του συνεδρίου και συζητήθηκαν τα εσωκομματικά μας. Ήταν μία πρακτική συνέπεια της παρέμβασής τους». 

Βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο κόμμα 


Στην ίδια συνέντευξη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι βλέπει δημοσκοπήσεις που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διακριτά στη δεύτερη θέση, μπροστά από το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο δεν διευκρίνισε ποιες ακριβώς είναι αυτές οι δημοσκοπήσεις, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιευμένων μετρήσεων δείχνουν το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση και τον ΣΥΡΙΖΑ να παλεύει με το μονοψήφιο: «Βγήκαμε ενωμένοι μετά το συνέδριό μας. Στις περισσότερες δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιευτεί και από αυτές που κάνουμε εμείς παρακολουθούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διακριτά στη δεύτερη θέση. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι υπάρχει ένα 20-25% των ερωτηθέντων που λένε ότι στην προκειμένη περίπτωση είναι στους αναποφάσιστους». Τέλος, η Θεοδώρα Τζάκρη υπογράμμισε πως το συνέδριο του κόμματος έδωσε καθαρή εντολή στον Στέφανο Κασσελάκη να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες μάχες και πάρα τις έριδες βλέπει ότι το κόμμα βγήκε ενισχυμένο από το συνέδριο με στόχο να... ανατρέψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.