Μια απολαυστική συνέντευξη έδωσε η Θεοδώρα Τζάκρη στο dailypost.gr καθώς μεταξύ άλλων εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεράσει το... 17% των εθνικών εκλογών στις ευρωεκλογές. Επιπλέον εξηγεί ότι δεν υπάρχει κανένα εσωκομματικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ και ονειρεύεται πρωτιά στις εθνικές εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα η Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της ηγετικής ομάδας Κασσελάκη, εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεράσει το 17% που έλαβε το κόμμα στις εθνικές εκλογές επί Αλέξη Τσίπρα, παρά τα αρνητικά ευρήματα των δημοσκοπήσεων, οι οποίες δίνουν μάχη για τη δεύτερη και τρίτη θέση με το ΠΑΣΟΚ. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «(...) θέτουμε τον πήχη ψηλά γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι κυβερνητικό κόμμα. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι θα ξεπεράσουμε αισθητά το 17%». Η ίδια μάλιστα προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το βαρύ εσωκομματικό κλίμα, λέγοντας ότι οι διαμάχες και επιθέσεις που βλέπουμε μεταξύ των στελεχών είναι... απλές συζητήσεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με την γνωστή βουλευτή, «Δεν υπάρχουν εσωκομματικά πυρά! Υπάρχουν συζητήσεις και θεμιτές αντιπαραθέσεις εντός των συλλογικών οργάνων, εκ των οποίων κορυφαίο είναι το συνέδριο, από το οποίο βγήκαμε πιο ενωμένοι και πιο ισχυροί».

Μεταξύ άλλων η Θεοδώρα Τζάκρη βλέπει ότι μετά τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει την πρωτιά για να γίνει πρωθυπουργός ο Στέφανος Κασσελάκης: «Στόχος μας είναι όχι απλά η δεύτερη θέση, αλλά η διεκδίκηση ενός ποσοστού που θα λειτουργήσει σαν εφαλτήριο για τη νίκη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές». Τέλος η βουλευτής δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα νομικό πρόβλημα με τις εταιρίες Κασσελάκη, ωστόσο αν υπάρχει... θα πληρώσει το πρόστιμο, δηλαδή αλλά λόγια να αγαπιόμαστε ενώ παράλληλα έριξε και η ίδια καρφιά για τον σχετικό νόμο που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επί Αλέξη Τσίπρα. Επιπλέον η ίδια διαπιστώνει ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν αναδεικνύουν όπως πρέπει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι το Μαξίμου ελέγχει την ενημέρωση, προσπαθώντας να κρύψει το λεφτόδεντρο του Στεφάνου Κασσελάκη: «Λαμβανομένων υπόψη του εύρους και του βάθους των λύσεων που πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης διαπιστώσαμε ότι στα πολύ μεγάλα sites δεν υπήρχε αντίστοιχη με το ενδιαφέρον των αναγνωστών αποτύπωση. Άρα λοιπόν το Μέγαρο Μαξίμου αντί να κοιτάει να αποκλείσει τη ροή της ενημέρωσης για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλό θα ήταν να τα αφήσει ανεπηρέαστα να κάνουν τη δουλειά τους ώστε να βγάλει η κοινωνία τα συμπεράσματά της».

Επομένως η Θεοδώρα Τζάκρη βλέπει φίμωση του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα ενημέρωσης (ενώ ο αρχηγός της είναι πρώτο θέμα παντού για τις life-style επιλογές του...), ότι το κόμμα της θα πάρει πάνω από 17%(!) στις ευρωεκλογές και θα έρθει πρώτο στις εθνικές εκλογές. Μάλιστα δεν βλέπει απολύτως κανένα εσωκομματικό πρόβλημα. Αν μη τι άλλο περιέγραψε μια δική της πραγματικότητα και μπράβο της.