Σε μια οργισμένη ανάρτηση ήθελε να προβεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΠαύλος Πολάκης, κατά του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Ρωμανού, αναφορικά με την δήλωση του τελευταίου «Ο τρόπος που σχολίασε την επίσκεψη Ερντογάν, πέντε ημέρες μετά, δείχνει ότι εκτός από υποβολέα τον κ. Πολάκη έχει και έντονες επιρροές από τους παλιούς συνοδοιπόρους του ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου», η οποία τελικά, κατέληξε να είναι απλώς αστεία. Κατάφερε να γράψει λάθος, όχι μόνο το όνομα του κόμματός του, το οποίο το έγραψε «ΣΥΣΙΖΑ», αλλά και το Όρουτς Ρέις, το οποίο το έγραψε «Προυτς Ρεις».

Δεν είχε τα γυαλιά πρεσβυωπίας; Ήταν λίγο παραπάνω οι ρακές; Άγνωστο. Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι πως αντί για οργή, η ανάρτηση του «σκιώδη» αρχηγού -που κατά δήλωσή του και πριν από τη διάσπαση του κόμματος, είχε πει ότι πλέον δεν μιλάει (για τα στελέχη που αποχώρησαν), αλλά πράττει- έβγαλε μονάχα γέλιο. Να 'σαι καλά, βρε Παύλο!

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

polakis-sysiza-prouts.jpg

«Δεν έχει κανένα νόημα να απαντάει κανείς σε ένα «παρατράγουδο» όπως ο Ρωμανός ,αν δεν τον είχαν βάλει στη θέση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ,επιβεβαιώνοντας τη μαντινάδα που λέει:«Να και τον αγροφύλακα να κι ο εκπρόσωπος μας δεν είχε ε καλύτερο να βάλλο το χωριο μας»ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΝΟ «mr παρατράγουδο»:Επι κυβέρνησης ΣΥΣΙΖΑ-ΑΝΕΛ το Προυτς Ρεις και το Μπαρμπαρόσα ΔΕΝ ΕΚΟΒΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !!Μαζέψου λοιπόν!!»