Η διπολική «διαταραχή» του ΣΥΡΙΖΑ για την ΑΣΟΕΕ

94

Η γιάφκα δεν τους πειράζει, η αστυνομική επέμβαση τους ενοχλεί. Όχι ότι προκαλεί απορία, αλλά η στάση του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στην ΑΣΟΕΕ τείνει να παρουσιάζει συμπτώματα… διπολικής διαταραχής.

Από τη μία το «ξήλωμα» της γιάφκας που βρέθηκε στην ΑΣΟΕΕ, από την άλλη η αστυνομική επέμβαση σε απάντηση του πετροπόλεμου που εξαπέλυσαν μπαχαλάκηδες εναντίον ανδρών της αστυνομίας και στη μέση ο ΣΥΡΙΖΑ…

Για τη μεν γιάφκα, σιγή ιχθύος, για τη μεν αστυνομική επέμβαση άμεση ανακοίνωση από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Πριν καλά καλά λήξουν τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Ραγκούσης έσπευσε να μιλήσει για «ασύμμετρη και παντελώς αδικαιολόγητη επίθεση αστυνομικών δυνάμεων εναντίον φοιτητών» διότι προφανώς το πρόβλημα είναι η αντίδραση των αστυνομικών στην επίθεση εναντίον τους τη Δευτέρα και όχι το γεγονός ότι στο πανεπιστήμιο βρέθηκαν την Κυριακή οι «πρώτες ύλες» για τη δράση των μπαχαλάκηδων, για την οποία και δεν είπε κουβέντα!

«Σήμερα υπήρξε μία ασύμμετρη και παντελώς αδικαιολόγητη επίθεση αστυνομικών δυνάμεων εναντίον φοιτητών στην ΑΣΟΕΕ που μας υποχρεώνει να διατυπώσουμε δημοσίως το ερώτημα. Μήπως τελικά είναι ο κ. Μητσοτάκης αυτός που επιδιώκει ένα νέο Γρηγορόπουλο;», διερωτήθηκε ρητορικά ο κ. Ραγκούσης, σπάζοντας την αφωνία του για την ΑΣΟΕΕ.

Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει την επίθεση της ΝΔ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγορεί για αφωνία απέναντι στις επιτυχίες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και τον εντοπισμό γιάφκας στην ΑΣΟΕΕ και την εξάρθρωση της τρομοκρατικής Οργάνωσης «Επαναστατική Οργάνωση Αυτοάμυνας», ο κ. Ραγκούσης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με πολύ καθαρό τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχάρη την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη νέα της αυτή επιτυχία που έρχεται σε ένα σημείο μιας δουλειάς βάθους που γίνεται τα τελευταία χρόνια».

Ωστόσο, έσπευσε να διαχωρίσει τις επιτυχίες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από την επιχείρηση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ.

«Σήμερα υπήρξε μία ασύμμετρη και παντελώς αδικαιολόγητη επίθεση αστυνομικών δυνάμεων εναντίον φοιτητών στην ΑΣΟΕΕ που μας υποχρεώνει να διατυπώσουμε δημοσίως το ερώτημα. Μήπως τελικά είναι ο κ. Μητσοτάκης αυτός που επιδιώκει ένα νέο Γρηγορόπουλο;», ανέφερε ο κ. Ραγκούσης.

Αλλά και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν ξαφνικά τη φωνή τους και έσπευσαν να σχολιάσουν την αστυνομική επέμβαση, με τον τέως υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου μάλιστα να καλεί σε συγκέντρωση στην ΑΣΟΕΕ!

«Πάμε τώρα στο ΟΠΑ. Όσες και όσοι μπορούμε. Μην χάνουμε ώρα με το ποιοί ακριβώς είναι μέσα, το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν φοιτητές και φοιτήτριες. Και ένα κλίμα ακραίας τρομοκρατίας από τα ΜΑΤ», λέει σε ανάρτησή του στο facebook.

Πάμε τώρα στο ΟΠΑ. Όσες και όσοι μπορούμε. Μην χάνουμε ώρα με το ποιοί ακριβώς είναι μέσα, το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν φοιτητές και φοιτήτριες. Και ένα κλίμα ακραίας τρομοκρατίας απότα ΜΑΤ.

Posted by Kostas Gavroglu on Monday, November 11, 2019

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ

Στο ίδιο μήκος κύματος και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε… απειλή για τη Δημοκρατία την αστυνομική επέμβαση, αλλά όχι τη γιάφκα…

«Η κανονικότητα επιτίθεται, η Δημοκρατία απειλείται», υποστηρίζει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή της για τα επεισόδια και σημειώνει: «Έξι μέρες πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου, τα ΜΑΤ και οι δυνάμεις καταστολής εισβάλλουν στον πανεπιστημιακό χώρο της ΑΣΟΕΕ. Η κανονικότητα επιτίθεται, η Δημοκρατία απειλείται».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr