Ο Βασίλης Καΐλας, ο «λουστράκος» του ασπρόμαυρου ελληνικού κινηματογράφου με τις βούρτσες και τα βερνίκια στο κασελάκι, είχε παίξει μέχρι τα 33 του σε 117 ταινίες! Ο Στέφανος Κασσελάκης με τις βούρτσες και τα βερνίκια που χρησιμοποιούν στο μακιγιάζ για να βγει άνετος και ωραίος από τη Μακρόνησο, στην πρώτη κιόλας ταινία στα 35 του, είναι έτοιμος να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Όχι γιατί τον σκηνοθετεί ο Νίκος Σούλης, αλλά –όπως λένε οι πολιτικοί αναλυτές– γιατί… η κοινωνία θέλει την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού! Η «άτιμη κοινωνία» της εποχής εκείνης ήθελε τον Βασίλη Καΐλα να γυαλίζει παπούτσια για το μεροκάματο, ενώ στο μάτι της σημερινής κοινωνίας «γυαλίζει» ο Στέφανος Κασσελάκης που έρχεται με φόρα να μας κάνει… σύγχρονους με τον Πολάκη, την Αυγέρη και την Τζάκρη!

Για τέτοια ανανέωση μιλάμε: «τρία μέτρα κάτω απ’ το χώμα» και όποιος δεν κάθεται φρόνιμα θα έχει να κάνει με τον… ανανεωτικό Πολάκη. Και κάτι που αφορά τους πολιτικούς αναλυτές που… αποκωδικοποιούν το μήνυμα της κοινωνίας: μιλάμε για 140 χιλιάδες μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, όπου πολλοί εξ αυτών πήγαν να κάνουν πλάκα. Αυτοί είναι η κοινωνία που αναζητεί την «Ντόλι»* του Αλέξη Τσίπρα;

*Η Ντόλι ήταν φινλανδικό πρόβατο ράτσας ντορσέ που κλωνοποιήθηκε από ενήλικο σωματικό κύτταρο στο Ινστιτούτο Ρόσλιν στη Σκωτία, μέσω της διαδικασίας της πυρηνικής μεταφοράς από ένα κύτταρο που ελήφθη
από μαστικό αδένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις βάζοντας το κλωνοποιημένο πρόβατο δίπλα στη φωτογραφία του Κώστα Καραμανλή με τίτλο: «Κλωνισμός» της πολιτικής – τα πρόβατα, ο λαός, τα τζάκια και το μέλλον – Νέες συμμαχίες κυοφορούνται στη ΝΔ. Έτσι, για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.