Ένας πρόεδρος από τα γεννοφάσκια του γιατί, όπως είπε ο πατέρας του, από μικρός το «είχε» ο Στέφανος, δεν αρκεί να έρχεται με φόρα όπως ερχόταν ο Αλέξης Τσίπρας πριν του κόψει τη φόρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης: πρέπει απαραιτήτως να ομιλεί απταίστως την αγγλική με αμερικάνικη προφορά.

Συνεπώς όπως είπε σε τηλεοπτικό πάνελ γνωστός δημοσκόπος, αφού έχει χαρακτηριστικά Τσίπρα και επιπλέον μιλάει καλά αγγλικά η Αχτσιόγλου είναι χαμένη από χέρι που λένε. Και όταν μάλιστα πρόκειται για το «μακρύ χέρι» του Πολάκη, που είναι και βαρύ, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για τον Στέφανο Κασσελάκη. Τώρα μάλιστα που μπήκε στο παιχνίδι και ο Νίκος Παππάς είναι προφανές ποιος έκανε φροντιστήριο αγγλικών στον Τσίπρα για να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως και να ‘χει είναι βέβαιο ότι έχουν χρόνια μπροστά τους οι Συριζαίοι να μάθουν αγγλικά, αφού με Κασσελάκη και μάλιστα εντός κοινοβουλίου (ευγενική παραχωρήσει Αποστολάκη) προβλέπεται σε μια οκταετία να πάρουν proficiency με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πάντως, να ξέρετε, στο φροντιστήριο αγγλικών του ΣΥΡΙΖΑ όσοι έδωσαν τα 2 ευρώ για να ψηφίσουν δεν θα πληρώνουν δίδακτρα. 

Easy Writer