Έντονα ενοχλημένη εμφανίζεται η Κατερίνα Νοτοπούλου με τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, καθώς ο τελευταίος δεν εκτίμησε την στήριξη που του παρείχε η πρώτη σε σταυρούς βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη στο Βήμα της Κυριακής, η Κατερίνα Νοτοπούλου ήταν ανάμεσα στους 16 βουλευτές του κόμματος που ψήφισαν λευκό στην πρόταση - πακέτο Κασσελάκη για τις νέες θέσεις στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Η αντίδραση της δεν οφείλεται τόσο στην επιλογή της Θεοδώρας Τζάκρη για γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος αλλά κυρίως στο ότι δεν αναβαθμίστηκε η ίδια, παρά την σημαντική συμβολή της στην επιτυχία του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Κάπως έτσι η πάλαι ποτέ επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε από υπέρμαχος του Στέφανου Κασσελακη στο μπλοκ της εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου έλαβε 16.000 σταυρούς στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης και αποτελεί την πρώτη σε σταυρούς βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη, τόσο στις εθνικές εκλογές του 2023 όσο και του 2019 ενώ η νέα γραμματεάς της Κ.Ο. του κόμματος εκλέχθηκε με σημαντικά λιγότερους σταυρούς στην Πέλλα. Κρατήστε τα όλα αυτά διότι είναι ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί στην Κουμουνδούρου και δείχνουν γιατί το συνέδριο μετατίθεται στις καλένδες.