«Πρέπει να εμποδιστεί η υποψηφιότητα Κασσελάκη, η θητεία του παρέπεμπε σε ακροδεξιά κόμματα», ισχυρίζεται ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, ασκώντας κριτική. 

Ειδικότερα, σκληρή επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη για τον τρόπο λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ επί των ημερών του, εξαπέλυσε ο Γιώργος Τσίπρας.

«Στον ένα χρόνο προεδρίας Κασσελάκη, το κόμμα συρρικνώθηκε και απομακρύνθηκε από τον προοδευτικό χώρο» ανέφερε μιλώντας στο ACTION24

Τομν κατηγορεί για ακροδεξιές θέσεις

Μάλιστα, έκανε λόγο για βήματα που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ πιο κοντά στην... ακροδεξιά.

«Πήγαμε προς τον Μητσοτάκη σε ζητήματα εξωτερικής, άμυνας, οικονομίας. Πήγαμε σε έναν λαϊκισμό χωρίς περιεχόμενο. Εσωτερικά υπήρχε απόλυτος αυταρχισμός, σε βαθμό που μόνο σε ακροδεξιά κόμματα μπορεί να βρει κανείς», σημείωσε και προσέθεσε:

«Ο Κασσελάκης δεν μπορούσε να συζητήσει, δεν έχει άποψη για να συζητήσει. Απλά ήθελε να γίνει αρχηγός σε ένα κόμμα κι αν αυτό το κόμμα ήταν υπαρκτό, ακόμη καλύτερα. Κι αν του βγει, του βγήκε. Αυτό θέλει. Το θέμα είναι ότι σαν κόμμα το ανεχτήκαμε αυτό για ένα χρόνο, ενώ φάνηκε από αρκετά νωρίς. Οσοι τον υποστηρίξαμε το είδαμε νωρίς. Πολύ γρήγορα κατάλαβα περί τίνος πρόκειται».