«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας τυχοδιώκτης, πολιτικός απατεώνας», τονίζει  ο Γιώργος Τσίπρας και προσθέτει πως «Θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ και απλά υποψήφιος να είναι», υποστηρίζοντας πως «Η πραγματική κατάρρευση έγινε τώρα και όχι το 2023».

Ειδικότερα, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας εξαπέλυσε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Είναι ένας τυχοδιώκτης, πολιτικός απατεώνας

«Κατά τη γνώμη μου, δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, πρόκειται για έναν τυχοδιώκτη, πολιτικό απατεώνα που κακώς βρέθηκε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και έχω και προσωπικές ευθύνες γι' αυτό» είπε στο Action24 και στην εκπομπή «Πίσω από τις Γραμμές» ο Γ. Τσίπρας, εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού και πρώην διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή της προεδρίας Κασσελάκη.

Ο Γιώργος Τσίπρας πρόσθεσε ότι η μεγάλη ζημιά για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ότι «έκανε το λάθος και εξέλεξε έναν άνθρωπο που ήταν περίπου ο πρώτος τυχόντας για να μην πάμε σε αυτό που εκπροσωπούσε η Έφη Αχτσιόγλου, αλλά ότι τον ανέχτηκε έναν χρόνο. Από εκεί είναι η μεγάλη φθορά».

Ο Γ. Τσίπρας είπε ότι «κλείνει το κεφάλαιο Στέφανος Κασσελάκης και πάμε σε μια επανεκκίνηση, που κατά τη γνώμη μου είναι το μεγάλο, κρίσιμο θέμα, γιατί χάσαμε πολύ κόσμο, ειδικά φέτος στις ευρωεκλογές, που ήρθε ο μισός κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ».

«Η πραγματική κατάρρευση έγινε τώρα και όχι το 2023» υποστήριξε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και απλά υποψήφιος να είναι ο Κασσελάκης, εγώ θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Τσίπρας προανήγγειλε ότι θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ αν ο κ. Κασσελάκης είναι, έστω, υποψήφιος πρόεδρος.