Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας πως ο λόγος του είναι εμπρηστικός και διχαστικός, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το κόμμα.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Σταθάκης ανέφερε πως στον ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνεται ένα πολιτικό σκηνικό στο οποίο η ευρύτερη Αριστερά του κόμματος έχει αποχωρήσει και σημείωσε πως είναι θέμα ωρών η δημιουργία της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα δημιουργηθεί από τους αποχωρήσαντες βουλευτές.

«Εκτιμώ ότι αυτή θα επιτευχθεί και ότι έχει βρεθεί ο αριθμός των 10 βουλευτών. Ο χώρος που θέλουμε να φτιάξουμε πρέπει να έχει μια πολιτική ταυτότητα πιο διευρυμένη και να έχει μέσα μεγάλη δόση οικολογίας. Φυσικά θέλουμε και τον κ. Κόκκαλη μαζί μας», τόνισε.

Σταθάκης: «Ο Κασσελάκης διέβη τον Ρουβίκωνα»

«Εκτιμώ ότι δεν θα τελειώσει με την αποχώρηση Αχτσιόγλου η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί υπάρχει και ένας ενδιάμεσος χώρος στην Κ.Ε. που δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνουν. Αυτό που μας οδήγησε στην απόφασή μας να φύγουμε είναι ότι ο Κασσελάκης δεν τα πάει καλά με την Αριστερά. Διέβη τον Ρουβίκωνα, μπορεί πλέον να βασίζεται στην ηγετική του ομάδα, που είναι λαϊκίστικη. Για όποιον έχει κλείσει την πόρτα σε ένα κόμμα δεν κοιτάζει πίσω του», σημείωσε.

Ακούστε τη συνέντευξη του Γιώργου Σταθάκη