Άστραψε και βρόντηξε ο υπουργός υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, εναντίον του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, καταλογίζοντας του πως με τις συκοφαντίες εναντίον του Σταμάτη Πούλη, ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο.

Ειδικότερα, σε ανάρτηση του, στην πλατφόρμα Χ, ο κ. Γεωργιάδης απευθυνώμενος προς τον κ. Πολάκη, τονίζει: «Ο Παύλος Πολάκης καταδίκασε με τις ενέργειές του το Ελληνικό Δημόσιο, δηλ όλους εμάς, να καταβάλουμε στον Σταμάτη Πούλη 10.000€ ως αποζημίωση διότι, σύμφωνα με την Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου παραβίασε το τεκμήριο της αθωότητας του, παρενέβη σε εκκρεμή Δίκη και εκτόξευσε εναντίον του έωλες δηλ αστήρικτες κατηγορίες και ενώ χάνει την μία Δίκη μετά την άλλη (παρόμοια καταδίκη εισέπραξε και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο) συνεχίζει τις συκοφαντίες του, χωρίς να ζητήσει καν μία συγγνώμη.

Με πλήρη Εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη συνεχίζει ο Σταμάτης Πουλής και η σύζυγός του κα Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, τον αγώνα τους για δικαίωση, από την στοχοποίηση τους από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας και νυν βουλευτή του Σύριζα και του Στέφανου Κασσελάκη. 

Δείτε την ανάρτηση