Με απολαυστικό χιούμορ σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μια μέρα πριν από τις εσωκομματικές εκλογές.

Ο υπουργός Εργασίας, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης Status 107,7, είπε ότι στα 16 χρόνια της πολιτικής του πορείας εντός της Βουλής τον δίδαξαν ότι η πολιτική είναι άθλημα μαραθωνίου, όχι εκατοστάρι. Σημείωσε δε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πράγματι είναι καλός «σπρίντερ», όμως -όπως είπε- έχει πολύ δρόμο ακόμα. Μάλιστα, απαντώντας στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «καλπάζει», ο υπουργός σχολίασε: «Καλπάζει; Χλιμιντρίσματα ακούω γύρω γύρω!».

Ο ίδιος σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να εκλεγεί πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης, σημείωσε: «Φαντάσου να βγάλουν τον Κασσελάκη, και να αποδειχθεί πολιτικό παλτό. Τι θα έχουνε πάθει». Τόνισε δε σε σχέση με την υποψηφιότητά του: «Αν στην πλατεία των αγανακτισμέων, το ’10 και το ’11, αν έβγαινε ένας και τους έλεγε εκεί μπροστά στο τραπεζάκι με τις κρεμάλες όπου θα κρεμούσαν τους καρχαρίες των αγορών και τους μνημονιακούς βουλευτές, και τον Παπανδρέου και τους λοιπούς, τους έλεγε σε 10 χρόνια θα έχετε για πρόεδρο ένα στέλεχος της Goldman Sachs, τι θα σου λέγανε εκείνη την ώρα; Και που να σφίξουν οι ζέστες, αυτό δε θα σου λέγανε; Αμα τον βγάλουν μπράβο με γεια τους με χαρά τους. Ο ενθουσιασμός στην πολιτική είναι κάτι που εύκολα δημιουργείται και εύκολα χάνεται. Είναι μαραθώνιος. Δεν είναι κατοστάρι».