Για ένα μεγάλο δώρο στον Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης σχολιάζοντας το μονοσέλιδο μπακαλόχαρτο που παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης ως δήλωση πόθεν έσχες. 

«Ο κ. Μητσοτάκης με τα τελευταία τεκταινόμενα, ειδικά με τα χθεσινοβραδινά του “πόθεν έσχες”, πρέπει να κάνει πάρτι ο άνθρωπος. Οταν έχει μια αντιπολίτευση σαν αυτή του κ. Κασσελάκη, εγώ δεν θα μπορούσα να φαντασιωθώ καλύτερο αντίπαλο. Εμείς για αυτό κάνουμε σφοδρή κριτική στον κ. Κασσελάκη, είναι χρυσός χορηγός στον κ. Μητσοτάκη» είπε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον ΣΚΑΪ.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επισήμανε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «στην πραγματικότητα παρουσιάζει κάτι που δεν ακολουθεί τη φόρμα της δήλωσης της περιουσιακής κατάστασης. Ισχυρίζεται ο ίδιος ότι δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα κάτι που είναι σωστό, την ίδια στιγμή ωστόσο υπάρχουν τα έντυπα. Ενα Google να κάνει κανείς βρίσκει τα έντυπα δήλωσης της περιουσιακής κατάστασης»

«Ο κ. Κασσελάκης πρέπει να δώσει μια σειρά από απαντήσεις. Ομως πρέπει να επικεντρωθούμε στα σημαντικά και να μην δημιουργούμε θόρυβο, έτσι ώστε να πιάνεται συνεχώς ο κ. Μητσοτάκης από τέτοια ζητήματα και να μην απαντάει για άλλα ζητήματα» πρόσθεσε.