Έτοιμος να «φάει» την Αθηνά Λινού εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης, αν διαπιστώσει ότι μια τέτοια κίνηση θα αμβλύνει την ένταση και θα επαναφέρει στο… μαντρί τον Παύλο Πολάκη, που έχει σηκώσει bandiera rossa και ετοιμάζει έφοδο στα «ανάκτορα» της Κουμουνδούρου.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Και προέρχονται από το στρατόπεδο του Στέφανου Κασσελάκη, όπου επιμένουν ότι το προσεχές διάστημα θα υπάρξει συνάντηση με τον αψύ Κρητικό, ο οποίος όχι μόνο έθεσε θέμα ηγεσίας, αλλά εμφανίζεται έτοιμος και να τη διεκδικήσει σε μια ανοιχτή σύγκρουση με τον νυν πρόεδρο του κόμματος.

Μάλιστα, οι πληροφορίες περί συνάντησης έρχονται λίγο μετά τη δήλωση του Παύλου Πολάκη ότι «δεν συμπίπτουν οι χρόνοι μας» αλλά και το γεγονός πως ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής επέλεξε να αναχωρήσει από τα Χανιά την ημέρα που έφτανε ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο και των εκδηλώσεων για το τριήμερο, ετεροχρονισμένο, γλέντι του γάμου του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Τις πληροφορίες αναφορικά με το… μέλλον της Αθηνάς Λινού στον ΣΥΡΙΖΑ έρχονται να συμπληρώσουν κάτι συζητήσεις που γίνονται στην Κουμουνδούρου όπου στελέχη της ηγετικής ομάδας εμφανίζονται να υποστηρίζουν πως υπάρχουν «γκρίζα» σημεία στα έγγραφα που η ίδια απέστειλε στο γραφείο του προέδρου του κόμματος αναφορικά με τις, σε βάρος της, καταγγελίες από τον Παύλο Πολάκη.

Ακούγονται διάφορα που δείχνουν πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας αλλά και κόμματος τη βουλευτή του εάν αυτό «μαλακώσει» τον Παύλο Πολάκη. Ο φόβος του άλλωστε για τον αψύ Κρητικό είναι μεγάλος.

Δεν έχει τολμήσει να πει λέξη εναντίον του. Και παρότι αυτός έθεσε ανοιχτά θέμα ηγεσίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να επιτεθεί στους «87» προκαλώντας τους να αντιδράσουν και ωθώντας τους προς την έξοδο. Για τον Παύλο Πολάκη, λέξη. Ακόμη και σήμερα σφυρίζει αδιάφορα σε σημείο που και η Βούλα Κεχαγιά, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και κυρίως του προέδρου, δήλωσε χθες ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής, αλλά μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, μίλησε… πολιτικά.

Στα παραπάνω να προστεθεί ότι στη συζήτηση που είχε με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων τη Δευτέρα το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να του έχουν… εμπιστοσύνη για τους χειρισμούς στο κόμμα και να του δοθεί και… χρόνος. Υπενθυμίζεται πως η Νομαρχιακή αυτή αποτελεί… φωλιά του Παύλου Πολάκη. Ήταν δε η πρώτη που αντέδρασε επίσημα και σε έντονο ύφος για τη διαγραφή του,.