Ανάβουν κι άλλο τα αίματα στο σίριαλ Πολάκη-Λινού. Ο Παύλος Πολάκης πριν από λίγο απάντησε στο εξώδικο που του έστειλε νωρίτερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, για «ψευδείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις» για την ίδια και το ινστιτούτο Prolepsis. «Δεν παίρνω λέξη πίσω από όσα στοιχεία ανέβασα και από όσες αναρτήσεις έκανα!», σημειώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής σε ανάρτησή του, συνεχίζοντας την αντιπαράθεση που ξεκίνησε, με αφορμή τις καταγγελίες του για αδιαφάνεια στη χρηματοδότηση του ινστιτούτου της Αθηνάς Λινού, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα «άτιμη και διεφθαρμένη».

«Αυτός που πρέπει να απολογηθεί είστε εσείς και η εταιρεία σας, που συνάπτει προγραμματικές που κρύβουν απευθείας ανάθεση, που δίνετε 320.000 ευρώ σε θυγατρική εταιρεία κέτερινγκ με μηδενικούς τζίρους και που μπαίνει μετά σε εκκαθάριση, που πληρώνεστε χωρις ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ από τον επίτροπο, που δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ τα στοιχεία των σχολείων και των παιδιών που δώσατε το δεκατιανό κλπ. κλπ.
Αν ειχαμε εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα θα σας είχαν καλέσει ήδη!», γράφει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Μετα την απειλή για μήνυση, μετά το τηλέφωνο που της απάντησα όπως της άξιζε, να και το ΕΞΩΔΙΚΟ από την κυρία Λινού!!! (φωτο 2-3)

Εχω τρομοκρατηθεί

Κυρία Λινού:

1) Δεν παίρνω λέξη πίσω από όσα στοιχεία ανέβασα και από όσες αναρτήσεις έκανα!

2) Αυτός που πρέπει να απολογηθεί είστε εσείς και η εταιρεία σας, που συνάπτει προγραμματικές που κρύβουν απευθείας ανάθεση, που δίνετε 320.000 ευρώ σε θυγατρική εταιρεία κέτερινγκ με μηδενικούς τζίρους και που μπαίνει μετά σε εκκαθάριση, που πληρώνεστε χωρις ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ από τον επίτροπο, που δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ τα στοιχεία των σχολείων και των παιδιών που δώσατε το δεκατιανό κλπ. κλπ.

Αν είχαμε εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα θα σας ειχαν καλέσει ήδη!

Περιμένω τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας την επόμενη βδομάδα και μετά θα κάνω εγώ αυτό που πρέπει...

ΥΓ1: Καλά κύριε διευθυντά του γραφείου του προέδρου. Ακόμα να βγάλεις συμπέρασμα με τις σελίδες που σου έστειλε η κυρία Λινού;;;

Όταν ήσουν στον Τομέα Διαφάνειας μαζί μου ήσουν πολύ γρήγορος. Τώρα τι έγινε; Σκοτείνιασε η κρίση σου;;

ΥΓ2: Για τις πολιτικές κρίσεις που εκφέρετε μέσα στο εξώδικό σας κυρία Λινού θεωρώ πως είναι ΑΝΑΞΙΕΣ να απαντηθούν. Του καθενός μας η διαδρομή και η παρουσία, παλαιότερη και πρόσφατη είναι γνωστή!

Η ανάρτηση Λινού

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Αθηνάς Λινού ότι έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη. Σε ανάρτησή της στο Facebook, τον καλεί, εντός τριών εργάσιμων ημερών, «να ανακαλέσει και να απαλείψει από το διαδίκτυο όλες τις ψευδείς, συκοφαντικές και ιδιοτελείς αναφορές του προς το άτομό της και την Prolepsis». Διαφορετικά δηλώνει ότι θα προσφύγει ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε κάθε χώρα του εξωτερικού, στην οποία έγιναν γνωστές οι εν λόγω αναρτήσεις.