Στις προετοιμασίες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ βοηθάει (τουλάχιστον για όσο χρειάζεται ώστε να αποτυπωθεί στα social media) o Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έπιασε το τρυπάνι ώστε να είναι όλα έτοιμα στο Tae Kwon Do, όπου ξεκινούν οι σχετικές εργασίες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του, δείχνει να μην έχει επίγνωση της κατάστασης στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή έχει κορυφωθεί τις τελευταίες μέρες οπότε και κυριάρχησαν οι διαξιφισμοί με την Πολιτική Γραμματεία, με αφορμή το περίφημο ερωτηματολόγιό του για τη φυσιογνωμία του κόμματος, και κάνει λόγο για «προοδευτική αντεπίθεση». Όπως επίσης δείχνει να αγνοεί την απαξίωση του ίδιου και του ΣΥΡΙΖΑ από την κοινωνία, όπως καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις. Καλεί δε τα μέλη του κόμματος να προσέλθουν στις εργασίες του συνεδρίου. «Σας περιμένω στις 6 μμ», γράφει.

«Είμαστε εδώ στο Tae Kwon Do και ετοιμαζόμαστε για το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι είμαστε το μόνο κόμμα το οποίο κάνει πραγματική αντιπολίτευση. Και γι' αυτό θα αρχίσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη πορεία για την Προοδευτική Αντεπίθεση. Την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη ο κόσμος τώρα», σημειώνει συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει με βίντεο από τις προετοιμασίες για το σημερινό συνέδριο.

Ο πρόεδρος αναφέρει τέλος ότι η ομιλία του είναι ανοικτή όχι μόνο στους συνέδρους, αλλά και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ. «Ελάτε, σας προσκαλώ, όλος ο κόσμος μια γροθιά, για να μπορέσει να υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη στην κοινωνία μας. Σας περιμένω στις 6μ.μ.», αναφέρει.