Φαίνεται ότι βαίνει προς ολοκλήρωση η μεγάλη μιντιακή συμφωνία για την εξαγορά επιτυχημένης κυριακάτικης εφημερίδας από επιχειρηματίες που επένδυσαν την τελευταία χρονιά στον χώρο της περιφερειακής τηλεόρασης. Θα είναι από τις μεγαλύτερες μιντιακές αγορές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τόπο.

Παίζει για υποψήφια η Ρωξάνη Μπέη

Μπορεί ο Δήµος Αθηναίων, για τον οποίο γίνονται εκλογές τον Οκτώβριο, να µην είναι προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ αυτή την περίοδο, ωστόσο συζητήσεις γίνονται και σε αυτές έχει ενταχθεί το όνοµα της Ρωξάνης Μπέη. Στις εθνικές εκλογές ήταν στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Αθηνών και βρέθηκε στην τρίτη θέση. Για την υποψηφιότητά της έχει πολλούς υποστηρικτές.

Τα κάνει όλα μόνος του

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μάχεται ως «μοναχικός καβαλάρης» απέναντι σε οργανωμένα πολιτικά σχήματα και οργώνει την Ελλάδα, προωθώντας το κόμμα του. Ισως αυτή η επιλογή να είναι αποτέλεσμα του κλονισμού της εμπιστοσύνης του απέναντι σε στελέχη, μετά τον πρώτο κύκλο των εκλογών. Στις πρώτες εκλογές κυριάρχησε η υπόθεση «αποστασία» ορισμένων έως τότε βουλευτών του. Στις δεύτερες εκλογές έχει διαλέξει να τα κάνει όλα μόνος του, χωρίς να βγαίνουν δημόσια, από το κόμμα του, άλλα πρόσωπα.