Μπορεί ο Τσίπρας (με αστειάκια) να διέψευσε την πρωτομαγιάτικη συνάντηση με τον Γιάνη Βαρουφάκη στη βίλα που νοικιάζει στο Σούνιο, εντούτοις οι πληροφορίες επιμένουν πως έλαβε χώρα το ραντεβού των δύο «συντρόφων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλ. Τσίπρας –που δεν είναι και η επιτομή της φιλαληθείας– τα ίδια έλεγε και για τις διακοπές που έκανε λίγες ημέρες μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι στο κότερο της οικογενείας Παναγοπούλου, τα ίδια έλεγε και για τη συνάντηση που είχε –παρουσία της περίφημης γάτας των Ιμαλαΐων– με τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες (σ.σ.: φημολογείται πως υπάρχουν και φωτογραφίες, τραβηγμένες από κινητό τηλέφωνο, που επιβεβαιώνουν τις σχετικές πληροφορίες) που υποστηρίζουν ότι είδαν τον Γιάνη Βαρουφάκη να εισέρχεται στη βίλα Τσίπρα στο Σούνιο ανήμερα της Πρωτομαγιάς, περί τις 4 το απόγευμα.

Για την ιστορία, Τσίπρας και Βαρουφάκης διέψευσαν την Τρίτη ότι συναντήθηκαν, ωστόσο μας έρχεται στο νου κι αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας: όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.