Διαψεύδει ο Αλέξης Τσίπρας ότι συναντήθηκε με τον Γιάνη Βαρουφάκη στο Σούνιο, όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η “Απογευματινή”.

Ερωτηθείς σχετικά, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε συγκεκριμένα ότι “δεν κάνω συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων στα κρυφά”, ενώ έκανε λόγο για “τακτικές Τραμπ” και “ξαφνικό έρωτα Μητσοτάκη-Βαρουφάκη”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Απογευματινή”, η συνάντηση μεταξύ των δυο ανδρών έγινε στην εξοχική κατοικία του  Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο προκειμένου να συζητήσουν από κοντά τις σχέσεις των δύο κομμάτων προς τις εθνικές εκλογές.

“Εντός της ημέρας είναι βέβαιο πως οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα αισθανθούν την ανάγκη να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν πως ανάμεσά τους υπήρξε μυστική συνάντηση στο Σούνιο με σκοπό την άρση των παρεξηγήσεων που προκάλεσε στις σχέσεις τους η ΝΔ με το να διογκώνει την προοπτική της συνεργασίας τους με αρνητικό πρόσημο και στη βάση σεναρίων περί κλεισίματος των τραπεζών και επιστροφής στη δραχμή”, σημειώνει το δημοσίευμα.

Τη συνάντηση διαψεύδει και ο επικεφαλής του ”ΜέΡΑ25, κάνοντας λόγο για “απελπισία” Μητσοτάκη να συσπειρώσει τη δεξιά πολυκατοικία. Χαρακτηρίζει δε την “Απογευματινή”  “χυδαία δεξιά φυλλάδα”.