Ένα ευχάριστο διάλειμμα από την προεκλογική εκστρατεία απόλαυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας μία μικρή στάση σε καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με εκλεκτή παρέα, καθώς ήπιε τον καφέ του μαζί με τον διάσημο τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο και τον παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση Αντώνη Τσαπατάκη, ενώ στο ίδιο τραπέζι παρευρέθηκε και ο στενός σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, Γιάννης Μπρατάκος.

Το κλίμα στο καφέ ήταν εξαιρετικά φιλικό και η διάθεση των παρευρισκομένων στο τραπέζι αντικατόπτριζε τον αέρα «χαλαρά» που αποπνέει η πόλη. Πολίτες που βρέθηκαν τυχαία έξω από την καφετέρια κοντοστάθηκαν για να χαιρετίσουν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους, αλλά και για να βγάλουν φωτογραφίες τόσο με τον κ. Μητσοτάκη όσο και με το διάσημο τραγουδιστή.

«Είχαμε μία πολύ ωραία φιλική συζήτηση» δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο Αντώνης Ρέμος αναφέροντας ότι συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη, ενώ η συνάντηση, όπως εξήγησε, έγινε σχεδόν τυχαία, καθώς και οι δύο βρέθηκαν στην πόλη την ίδια ημέρα. Παράλληλα, τόνισε ο τραγουδιστής, ο κόσμος, όπως φαίνεται τον στηρίζει και έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Με τη σειρά του Ο Αντώνης Τσαπατάκης υπογράμμισε ότι η συζήτηση κινήθηκε σε τρεις άξονες, στον αθλητισμό των ΑμεΑ, την Παιδεία, ενώ έγιναν προτάσεις στον κ. Μητσοτάκη για την οδική ασφάλεια και για κάποια επιπλέον υπηρεσιακά ζητήματα της αστυνομίας. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ ήταν θετικός και ελπίζει η συζήτηση να έχει αποτελέσματα.

Δείτε το βίντεο από τη συνάντηση: