Τη μία γκάφα πίσω από την άλλη τρέχουν να μαζέψουν στη Χαριλάου Τρικούπη αφού μετά την ομολογία της Ελένης Χρονοπούλου που απέδωσε σε σαρδάμ τις δηλώσεις για αύξηση φορολογίας, στο οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, σκυτάλη έλαβε αυτή τη φορά ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής.

Ο κ. Δουδωνής προσπαθώντας να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις σχετικά με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τη φορολόγηση των μερισμάτων, τόνισε στον ΣΚΑΙ ότι αυτά θα φορολογηθούν με 15%, για ποσά άνω των 100.000.

Απορημένος ο τέως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο ίδιο πάνελ, άκουγε τον συνομιλητή του να φορολογεί αδιακρίτως, παρενέβη και υπενθύμισε στον κ. Δουδωνή ότι «όλες οι μεσαίες επιχειρήσεις στη χώρα που έχουν κέρδη, είναι σε αυτή την κατηγορία».

«Προφανώς εδώ θα γίνει μια πολιτική για άρση των ανισοτήτων. Οι ανισότητες στη χώρα έχουν εκτοξευτεί», τόνισε στη συνέχεια ο Παναγιώτης Δουδωνής, τονίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ θα φορολογήσει τις μεγάλες εταιρίες.

Δείτε το βίντεο: