Ως γνήσιος εκφραστής του «πολακισμού», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έχασε την ψυχαιμία του, απαντώντας με ύβρεις, προσωπική επίθεση και λάσπη, στα λεγόμενα του Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με τα χρωστούμενα δεδουλευμένα των εργαζομένων στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Με προκλητικό τρόπο ο κ. «Κασσελάκης, προσπαθεί να βγει από πάνω» και φυσικά χωρίς επιχειρήματα, ακολουθεί την πάγια συριζαϊκή τακτική με ύβρεις και λάσπη, μέσω ανάρτησης του, η οποία ουσιαστικά στοχοποιεί τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. 

Ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τα οικονομικά του κόμματος του, αυτοανακηρύσσεται σε ορκωτό λογιστή, σχολιάζοντας με εκτιμήσεις του, τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας, δημιουργώντας μία αρνητική ατεκμηρίωτη εικόνα.

Υβριστική ανάρτηση με προσωπικές επιθέσεις

Θέλει μεγάλο θράσος να μιλάς για χρωστούμενα σε υπαλλήλους άλλου κόμματος, την ώρα που ανακοινώνεται ότι το χρέος του κόμματός σου, της ΝΔ, εκτοξεύτηκε στα 488 εκατ. ευρώ αυξημένο κατά 52 εκατ. ευρώ.

Κι όμως, ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός διάλυσης της Υγείας εργαλειοποιεί μία ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και σ’ εμένα προσωπικά.

Ναι, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση.
Και στο τέλος κάθε μήνα που κάνουμε ό,τι μπορούμε, που προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να πληρώσουμε τους υπαλλήλους μας, έχουμε για ένα μόνο τη συνείδησή μας καθαρή: ότι δεν είμαστε ΝΔ, ότι δεν έχουμε μισό δισ. χρέη στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Έχω μιλήσει αναλυτικά για την οικονομική κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ.
Κι ενώ ο κ. Γεωργιάδης ξέρει ότι αυτή η κατάσταση δεν αλλάζει ανάλογα με το αν είμαι στην Αθήνα ή σε ολιγοήμερες διακοπές, κι ενώ ξέρει ότι έχω δώσει ως ιδιώτης στον ΣΥΡΙΖΑ το ανώτερο ποσό που μου επιτρέπει ο νόμος, παρόλα αυτά δε διστάζει να κομματικοποιήσει ένα ζήτημα επιβίωσης εργαζομένων.

Δείτε την ανάρτηση