Σάλο έχει προκαλέσει η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος επιτίθεται για ακόμη μια φορά σε δικαστικούς και δημοσιογράφους, απειλώντας με προγραφές. Φυσικά ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το νέο ατόπημα Πολάκη. Με μια ανάρτησή - φωτιά ο υπουργός Υγείας χαρακτηρίζει τρομοκρατική, συκοφαντική και απαίσια την ανάρτηση Πολάκη ενώ θυμήθηκε ότι ακριβώς γι αυτές τις απειλές, πριν ενάμιση χρόνο, ο βουλευτής της Κρήτης είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα αλλά την γλύτωσε με μια επιστολή συγγνώμης.

Όμως όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, το γεγονός ότι ανέβασε ξανά τις ίδιες απειλές προς δημοσιογράφους και δικαστές, δεν είναι τυχαίο. Μετά τη μισή και υποκριτική διαγραφή, ο Παύλος Πολάκης αισθάνεται πιο ισχυρός από ποτέ, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης σέρνεται πίσω του και φοβάται να τα βάλει μαζί του. Μάλιστα στην Κουμουνδούρου φοβούνται ότι ένα κόμμα Πολάκη θα έδινε τη χαριστική βολή στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σε παλαιότερες δημοσκοπήσεις έφτανε έως το 5%, ποσοστό που έπαιρνε σχεδόν εξ'ολοκλήρου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα ο αψύς Κρητικός έχει δημιουργήσει ένα πιστό κοινό εντός του κόμματος, το οποίο τρομάζει την ηγεσία της Κουμουνδούρου ενώ πολλά τρολ επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη μετά τη διαγραφή του από την Κ.Ο. του κόμματος. 

Ωστόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης κρατάει το καλύτερο καρφί για το τέλος. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο Παύλος Πολάκης με τέτοια δύναμη που έχει αποκτήσει πλέον στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο επόμενος αρχηγός του κόμματος. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, ο Στέφανος Κασσελάκης αποτελεί παρελθόν και δεν το ξέρει. Και πράγματι ο ψευτοτσαμπουκάς Πολάκη πουλάει σε ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αυταπατάται ότι έτσι πολεμά τη διαπλοκή και το σύστημα. Αυτές τις αναρτήσεις - φωτιά βλέπει ο Στέφανος Κασσελάκης από την Μύκονο όπου κάνει διακοπές και επιτίθεται με άκομψο τρόπο στον Άδωνι Γεωργιάδη, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγει την αλήθεια, ότι δηλαδή σέρνεται πίσω από τον Παύλο Πολάκη και είναι αρχηγός ύπο προθεσμία. 

Ακολουθεί η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Πώς τα φέρνει η ζωή. Πριν από 1,5 χρόνο όταν ο @pavpol2222 έκανε αυτή την τρομοκρατική, συκοφαντική και απαίσια ανάρτηση για τους Δικαστές και τους Δημοσιογράφους, οι εκπρόσωποι του Σύριζα στα ΜΜΕ απολογούντο και ο @atsipras τον παρέπεμψε για διαγραφή. Μετά από μία εσωτερική διαχείριση τότε, «έστειλε» μία επιστολή «συγγνώμης» και έτσι κατέβηκε στις Εκλογές και είναι σήμερα βουλευτής. Τώρα την ανεβάζει πάλι με θράσος, αντιλαμβανόμενος ότι μετά την μισή και υποκριτική «διαγραφή» του από την ΚΟ, είναι πλέον ισχυρότερος από ποτέ. Ο Παύλος Πολάκης θα είναι ο επόμενος Αρχηγός του Σύριζα και ο @skasselakis είναι ήδη παρελθόν και δεν το ξέρει…»