Καυστική και «πληρωμένη» ήταν η απάντηση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη στα Fake News, που διασπείρει με ανυπόστατες κατηγορίες και λάσπη, ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης αναφορικά με το ΚΥ Γαργαλιάνων.

Ειδικότερα, όπως τονίζει ο υπουργός σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ, επισημαίνει τα παρακάτω: Σχετικά με τη νέα ανάρτηση του «ανεξάρτητου» βουλευτού αλλά μέλους του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη τα πραγματικά περιστατικά έχουν ως εξής:

Το ΚΥ Γαργαλιάνων ήταν ΕΣΠΑ και αφορούσε εργασίες για πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. Το εμβαδό του είναι 674 τμ και για αυτό κόστισε μόνο 380.000.

Δεν έχει λοιπόν καμία σχέση με την αναβάθμιση του ΚΥ Φιλιατρών, το οποίο ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ περιλαμβάνει ανακαίνιση υποδομών 1400 τετραγωνικών, διότι ανακαινίζουμε και τις δομές του θεραπευτηρίου των χρονίων πασχόντων καθώς ανήκουν στην ίδια δομή και οικοδομική άδεια.

Κοινώς ως συνήθως δεν έχει ιδέα για ποιο πράγμα μιλάει και επαναλαμβάνω ότι όλα τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης έγιναν μέσω Διεθνών Διαγωνισμών σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και έχουν περάσει από τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Δείτε την ανάρτηση