Με νεότερη ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης προχωρά σε ανοιχτή αμφισβήτηση του Στέφανου Κασσελάκη και της δυνατότητάς του να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα υποστηρίζοντας ότι «ο λαος αποφασίζει ποιον διαγράφει από βουλευτή και τα μέλη του κόμματος από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!».

Υπογράφοντας την ανάρτηση ως «βουλευτής Χανίων, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΟΜ Σφακίων και με αναφορές του στιλ «Τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν τον χαρίζω σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Ούτε πρώην ούτε νυν!» ο Παύλος Πολάκης δίνει το στίγμα του και υποστηρίζει πως το θέμα στήθηκε σε βάρος του βάζοντας στο κάδρο και την καθηγήτρια Αθηνά Λινού αφού σημειώνει ότι «όσο περνάει η ώρα τόσο φαίνεται το στήσιμο με τα ψεύτικα δάκρυα και τη "συγγνώμη" εκ μέρους μου από τη Λινού που έδωσε την πάσα και εκτός και εντός …»

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση οφείλει να λάβει θέση και ο Στέφανος Κασσελάκης, ειδικά σε ό,τι αφορά την επίθεση σε βάρος της βουλευτού του κόμματός του αφού δεν θέλει να τοποθετηθεί, όπως όλα δείχνουν, σχετικά με τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη.