Κάθε παρουσία στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στα Μέσα Ενημέρωσης οδηγεί όλο και περισσότερο στο συμπέρασμα πως στην Κουμουνδούρου δεν έχουν καταλάβει τι έγινε στις εκλογές. Όπως δείχνουν δε τα πράγματα δεν θέλουν και να καταλάβουν. Η τοποθέτηση της Όλγας Γεροβασίλης που θεωρείται εκ των μετριοπαθών, ενδεικτική.

Η Όλγα Γεροβασίλη βρέθηκε στο Mega. Και όταν άρχισε να ερωτάται για τα εσωκομματικά, για τη συντριβή και το ποσοστό που έλαβαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέας Δημοκρατία απάντησε με το… ναυάγιο στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου.

Τι είπε: Ότι «η κυβέρνηση δεν βρήκε να πει μια συγγνώμη για το ναυάγιο». Πότε; Κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής. Ή μετά στο υπουργικό συμβούλιο. Με απλά λόγια η Όλγα Γεροβασίλη παρέλαβε την προεκλογική σκυτάλη της επιχείρησης διασυρμού της χώρας και του λιμενικού καλώντας την κυβέρνηση να ζητήση… συγγνώμη.

Συνέχισε δηλαδή στο μοτίβο Τσίπρα και σε μια λογική που όχι απλά καταδικάστηκε αλλά καταδικάστηκε δύο φορές (τη δεύτερη με πιο ηχηρό τρόπο ως προς τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ).

Δείτε Βίντεο: