Της κολάσεως γίνεται στην κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή στον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι ελάχιστοι οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη που μαζεύτηκαν έξω από το ξενοδοχείο της συνεδρίασης άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αμφισβητούν τον έκπτωτο πρόεδρο. Και κάπου εκεί δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του Παύλου Πολάκη. Όλοι εναντίον όλων δηλαδή.

Συγκεκριμένα το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από τον χώρο στον οποίο διεξάγεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ όταν μια γυναίκα, οπαδός του Στέφανου Κασσελάκη, αντέδρασε έντονα επειδή, όπως έλεγε, άλλο μέλος του κόμματος - κατά πληροφορίες της ομάδας Πολάκη - αποκάλεσε την ίδια και άλλες γυναίκες «λέσχη κυριών». Τότε άρχισε να φωνάζει: «Σεξιστές είστε μαζεμένοι και ομοφοβικοί. Θα σας τελειώσουμε όλους τους σεξιστές εδώ. Λέσχη κυριών; Εδώ είμαστε λέσχη κυριών; Με είπες λέσχη κυριών; Σεξιστής είσαι, έξω από το κόμμα οι σεξιστές; Είσαι παλαιάς κοπής άντρας; Ζήτα συγγνώμη για να σε ακούσω» φώναζε αρχικά η υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη.

Γρήγορα μαζεύτηκαν και άλλα στελέχη και το κλίμα έγινε ιδιαίτερα τεταμένο, καθώς η συντροφικότητα έχει πάει περίπατο εδώ και πολύ καιρό στο ΣΥΡΙΖΑ. «Είσαι σεξιστής. Το κόμμα θα καθαρίσει από τον σεξισμό και την ομοφοβία. Μας είπες λέσχη κυριών; Μακριά. Τι είμαστε μικρές κυρίες της Έμιλυ Μπροντέ;» συνέχισε η ίδια. Η διένεξη συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά με την γυναίκα να φωνάζει «αυτό το τέρας θρέφαμε. Όχι, από τα πτώματά μας επάνω θα καθαρίσει το κόμμα από την ανοησία και τον σεξισμό. Δείτε, ετοιμάζεται να με δείρει, έλα».

Άλλα στελέχη προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ κάποιος φώναζε ότι πρέπει να κληθεί η αστυνομία, διότι σύντομα... θα πέσει ξύλο. Ουσιαστικά όλες οι πλευρές αποφάσισαν να τα βάλουν συντονισμένα με τον Στέφανο Κασσελάκη ενώ οι εποχές που οι οπαδοί του Παύλου Πολάκη εσταζαν μέλι για τον έκπτωτο πρόεδρο, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτοί οι άνθρωποι κάποτε κυβερνησαν και θέλουν να κυβερνήσουν την χώρα μας εν μέσω διαδοχικών διεθνών κρίσεων. Και μη χειρότερα.

Δείτε εικόνες και βίντεο, όπως τις δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα:



dsc-2044-1-01-1.webp
dsc-2010-01.webp
dsc-2000-1-01.webp