Το όπλο του έχει πάρει ο Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος έχει μπερδευτεί και ο ίδιος για το αν τελικά στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς κάθε μέρα αλλάζει γνώμη. Σήμερα αποφάσισε να το παίξει ενεργός υποστηρικτής του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα να επιτεθεί με ιδιαίτερα βαριές κατηγορίες τόσο κατά του Αλέξη Τσίπρα όσο και κατά του Παύλου Πολάκη, τους οποίους κάποτε θαύμαζε και είχε λυσσάξει να κυβερνήσουν ξανά τη χώρα.

Ο γνωστός στιχουργός, ο οποίος λέγεται ότι κρύβεται πίσω από τις ομιλίες Κασσελάκη, ρίχνει ανοιχτά τα βέλη του κατά του Παύλου Πολάκη, κατηγορώντας τον για ύπουλο ρόλο στην Κεντρική Επιτροπή. Όπως ισχυρίζεται ο στιχουργός, ο οποίος μάλλον απηχεί τις απόψεις του στρατηγείου του έκπτωτου προέδρου, ο αψύς Κρητικός μπορεί να δηλώνει δημόσια ότι διαφωνεί με τη διαγραφή Κασσελάκη, ωστόσο στέλνει τους δικούς του να ψηφίσουν υπέρ της διαγραφής. Μια πολύ σημαντική κατηγορία, η οποία σίγουρα δεν θα μείνει αναπάντητη από τον Παύλο Πολάκη.

Επίθεση και στον Αλέξη Τσίπρα


Με νέα ανάρτησή του στο Χ λίγο μετά, ο Νίκος Μωραΐτης συνεχίζει να απηχεί την πλευρά Κασσελάκη, καθώς επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα. Αναρωτιέται πόσοι τους λείπουν για να επικυρωθεί η ψηφοφορία για τη διαγραφή Κασσελάκη και προτείνει να φέρουν και τον... πρώην πρωθυπουργό με την πολυθρόνα, ώστε να βοηθήσει να υλοποιηθεί το πραξικόπημα, όπως τουλάχιστον το χαρακτηρίζει ο ίδιος. Είναι ξεκάθαρο ότι η πλευρά Κασσελάκη βλέπει ότι όλοι έχουν συνασπιστεί κατά του έκπτωτου προέδρου, η ομάδα των 87 και ο Αλέξης Τσίπρας, η ομάδα του Παύλου Πολάκη αλλά και οι υπόλοιποι υποψήφιοι και έχουν ξεκινήσει μια επικοινωνιακή καταιγίδα με επώνυμα και ανώνυμα τρολ, προκειμένου να παρουσιάσουν τον Στέφανο Κασσελάκη ως το θύμα της υπόθεσης. Προφανώς τα κουκιά είναι εις βάρος του έκπτωτου προέδρου και έχει πέσει πανικός στο επιτελείο του.

Ακολουθούν οι σχετικές αναρτήσεις: