Επιμένει στη δήλωση για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Απόστολος Γκλέτσος στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος. Εμφανώς απογοητευμένος από τη στάση του έκπτωτου προέδρου, προχωράει ένα βήμα παραπέρα από το «μπλόκο» της Κεντρικής Επιτροπής στην εκ νέου δήλωση της υποψηφιότητάς του και θέλει τον Κασσελάκη εκτός παράταξης.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας, ο οποίος έχει θέσει την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές, μίλησε στο MEGA σχετικά με την έκτακτη κεντρική επιτροπή που έγινε το Σάββατο και την απόφαση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να μην επιτρέψουν στον Στέφανο Κασσελάκη να θέσει ξανά υποψηφιότητα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος τάχθηκε υπέρ της αυτής της απόφασης και ανέφερε: «Χθες δεν υπήρχε κάτι διαφορετικό που θα μπορούσε να κάνει η Κεντρική Επιτροπή κρίνοντας από την εν γένει συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη τους 11 μήνες που ήταν πρόεδρος σε ένα άλλο κόμμα, γιατί δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Η μη πολιτική του διαδρομή αυτούς τους 11 μήνες οδήγησε την Κεντρική Επιτροπή και τα όργανα να μην έχουν άλλη επιλογή. Έκαναν αυτό που έπρεπε, κατά τη γνώμη μου» είπε, υπερασπιζόμενος τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Πρόσθεσε επιπλέον ότι η διαδρομή του Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν τελείως διαφορετική από αυτό που περίμεναν όσοι τον στήριξαν στην αρχή, ενώ ανέφερε πως τους χωρίζει ένα χάος. «Δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αυτό που περιμέναμε. Από την αρχή τον πιστέψαμε, τον θέλαμε, περιμέναμε να δούμε ήλιο και είδαμε νύχτα. Μίλησε για μαύρα ταμεία στο κόμμα που τον έκανε πρόεδρο. Με χωρίζει χάος από τον Κασσελάκη».

Τέλος, ο Γκλέτσος ανέφερε μία δήλωση που είχε κάνει και στο παρελθόν σχετικά με την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος του κόμματος, στην οποία έλεγε πως αν εκλεγεί θα τον διαγράψει από το κόμμα, ενώ αν εκλεγεί ο Κασσελάκης, θα αποχωρήσει ο ίδιος