Δώδεκα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας Όλγα Γεροβασίλη, Κώστα Ζαχαριάδη και Απόστολο Γκλέτσο με τρεις ξεχωριστούς φακέλους, που κατατέθηκαν και συμπεριλαμβάνουν ηλεκτρονικά αρχεία και βιντεοληπτικό υλικό με «ακραίες» τοποθετήσεις και δηλώσεις τους.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπουν τους Όλγα Γεροβασίλη, Κώστα Ζαχαριάδη και Απόστολο Γκλέστο, δώδεκα μέλη της Κέντρικής Επιτροπής που πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσελάκη λόγω «ακραίων» τοποθετήσεων τους το τελευταίο διάστημα.

Την παραπομπή τους στο πειθαρχικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα το μέλος της ΚΕ του κόμματος Σοφία Ιντζιάδου η οποία ανέφερε:

«Έπειτα από ακραίες τοποθετήσεις που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα μια ομάδα συντρόφων της κεντρικής επιτροπής, ενδεικτικά 12 ατόμων θέλοντας να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία μας, κάνοντας χρήση των αρμόδιων οργάνων του κόμματος, παραπέμψαμε σήμερα το πρωί στην επιτροπή δεοντολογίας τους κ. Γεροβασίλη, κ Ζαχαριάδη και κ. Γκλέτσο έτσι ώστε να επιληφθεί των ανωτέρω περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, επιβάλλοντας αν έτσι κρίνει, τις αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις.

Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκαν τρεις ξεχωριστοί φάκελλοι, ένας για τον καθένα , συμπεριλαμβανομένων και ηλεκτρονικών αρχείων όπως π.χ. βιντεοληπτικό υλικό».