Ουδείς γνωρίζει πλέον πού μπορεί να φτάσει αυτή η φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρόεδρο Στέφανο να προκαλεί μέχρι και γέλια κάθε φορά που αποφασίζει να παρέμβει και να μιλήσει στα όργανα του κόμματος. Η αναφορά του στον Αλέξη Τσίπρα ήρθε να υπερκεράσει ακόμη και την άρνησή του να δοθεί λύση στο εσωκομματικό πρόβλημα μέσω προσφυγής σε κάλπες.

«Ακόμη και μέσα στον Απρίλιο, μετά την εκδήλωση για τις ευρωεκλογές, του έστελνα μηνύματα» φέρεται να είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπου τα μισά στελέχη τού ζήτησαν να πάει σε εκλογές για να μη χρειαστεί να κατατεθεί μομφή σε βάρος του στην Κεντρική Επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη συνεδρίαση, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να υποστήριξε ότι τα μηνύματα εστάλησαν προκειμένου να συντονίσουν κοινές πρωτοβουλίες, όπως για τις γυναικοκτονίες, αλλά εκείνος «τηρούσε σιγήν ιχθύος». Με απλά λόγια, ο Αλέξης Τσίπρας απλά δεν απαντούσε στον πρόεδρο Στέφανο.

Κάτι που πρόσφατα φέρεται να έκανε και η Αθηνά Λινού πριν από τη διαγραφή της, η οποία -σύμφωνα πάλι με τον Στέφανο Κασσελάκη- δεν απαντούσε στα μηνύματα και στις κλήσεις που της έγιναν προκειμένου να ενημερώσει το γραφείο του για τα όσα της καταλογίζει ο Παύλος Πολάκης. Υπενθυμίζουμε πως η Αθηνά Λινού διεγράφη.

Πάντως, αυτό που δεν του απαντούν στα μηνύματα πρέπει να το δει ο Στέφανος Κασσελάκης. Άσε που το να στέλνεις μηνύματα ως πρόεδρος του κόμματος στον προκάτοχό σου δεν είναι και η καλύτερη τακτική επικοινωνίας. Το αντίθετο, δείχνει την αδυναμία επικοινωνίας…