Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Λαϊκού Κόμματος, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, όπως γνωστοποίησε σε ανάτησή της στην πλατφόρμα Χ, έκανε μήνυση στον ευρωβουλευτή και δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου, αναφορικά με άρθρο συκοφάντησής της που δημοσίευσε στον ιστότοπο ιδιοκτησίας του. 

Όπως διεμήνυσε η κ. Ασημακοπούλου «Πριν λίγο, έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου  για όσα ψευδή και άκρως συκοφαντικά ισχυρίζεται σε άρθρο του και αφορούν εμένα. Τα κακοήθη αυτά σχόλια και οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί θα κριθούν από την Ελληνική δικαιοσύνη».

Δείτε την ανάρτηση

Τι ισχυρίζεται ο Κούλογλου 

Ο κ. Κούλογλου ισχυρίζεται ότι τα αρχεία αυτά ήταν προς πώληση και αυτή η φήμη κυκλοφορεί στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και ότι είχαν προταθεί και σε άλλους νεοδημοκράτες ευρωβουλευτές. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας απαράδεκτες εκφράσεις για την συνάδελφό του από το ΕΛΚ, ο κ. Κούλογλου κατηγόρησε αυθαίρετα την κ. Ασημακοπούλου ότι αγόρασε τα στοιχεία, για να περάσει σε σταυρούς τους συνυποψήφιους(ες) τους και να «πουλήσει » τη δημοφιλία της στην Αθήνα, υποστηρίζοντας... πως δεν τα λέει ο ίδιος... αλλά αυτά είναι θέμα συζήτησης στους ευρωδιαδρόμους...