«Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε έχει τελειώσει και μιλάμε πλέον για ΣΥΡΙΖΑΚΙ», εκτίμησε, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Δρυμιώτης, με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι ακόμα και οι ΣΥΡΙΖΑίοι έχουν αρνητική άποψη για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο εκλογικός αναλυτής εξέφρασε, επίσης, την αμφιβολία του για το αν θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου, λέγοντας ότι «αν μείνει υπάρχει μια περίπτωση, είτε στο συνέδριο με πρόταση μομφής, είτε στις ευρωεκλογές, αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ ποιος θα πάρει το κόμμα;». «Εσείς περιμένατε ότι ο Κασσελάκης που βγήκε με τα τσαρούχια στον δεύτερο γύρο, ούτε οι ΣΥΡΙΖΑίοι να μην τον εμπιστεύονται πια;» αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Δρυμιώτης, προσθέτοντας: «Εγώ θα την συμβούλευα (σ.σ. την Έφη Αχτσιόγλου) να μείνει».

Σε ερώτηση για το αν το ΠΑΣΟΚ έχει εδραιώσει την δεύτερη θέση, ο Ανδρέας Δρυμιώτης ξεκίνησε με «ένα χιουμοριστικό σχόλιο ότι ο ΕΟΦ ενέκρινε τις ομιλίες του Ανδρουλάκη για να κοιμάσαι», προσθέτοντας ότι δεν έχει πολιτικές προτάσεις. «Ο Ανδρουλάκης είναι μονοθεματικός, έχει κολλήσει σε κάποια πράγματα, άλλα τον ρωτάνε και άλλα απαντάει. Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να πάρει όλες τις ψήφους που του είχαν φύγει και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν το έχει καταφέρει», κατέληξε.