Ο Στέφανος Κασσελάκης το τερμάτισε αυτήν τη φορά. Στη συνέντευξη που έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha πέρασε σε άλλο επίπεδο και δήλωσε ότι στόχος του είναι πλέον η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Και αυτό όταν πριν από δύο περίπου εβδομάδες δήλωνε πως στόχος του είναι το… 17%, το ποσοστό δηλαδή που έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας στις εθνικές εκλογές.

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και φυλλορροεί με ρυθμό που το οδηγεί ακόμη και στην τέταρτη θέση ο Στέφανος Κασσελάκης σε μια προσπάθεια να κάνει μια ακόμη ένεση ηθικού σε όσους ψηφοφόρους έχουν απομείνει δηλώνει έτοιμος για την… εκλογική νίκη. Μάλιστα τη δήλωση αυτήν την έκανε έχοντας πριν σημειώσει ότι η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι χαλαρή.

Το καλύτερο είναι πως εξήγησε αυτήν τη θέση του λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σήμερα ένα κόμμα «πιο συμπαγές από ποτέ», τονίζοντας πως πηγαίνει στις ευρωεκλογές για την απόλυτη ανατροπή.

Βάζοντας ένα νέο όριο, αυτήν τη φορά ο Στέφανος Κασσελάκης μετατρέπει την Κυριακή των ευρωεκλογών σε ένα προσωπικό στοίχημα που αν χάσει θα κληθεί ενδεχομένως να πληρώσει το αντίτιμο. Και πολιτικοποιεί, και από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, τις ευρωεκλογές την ώρα που, δημοσκοπικά, βρίσκεται στα όρια να αγγίξει μονοψήφια ποσοστά.