Η οικονομική κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με αυτή των κομματικών του Μέσων Ενημέρωσης έχει έρθει στην επικαιρότητα αφού με βάση την κρατική χρηματοδότηση της Κουμουνδούρου είναι αδύνατη η συντήρησή τους.

Μόνο που αυτό το θέμα για τον Στέφανο Κασσελάκη είναι… εσωτερικό και για το λόγο αυτό επέλεξε στη συνέντευξη που έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα παραπέμποντας στα οικονομικά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Αν και ρωτήθηκε δύο φορές δεν είπε λέξη. Αρκέστηκε σε μια αναφορά του στυλ: Υπάρχουν ζητήματα και σε μια που αφήνει αιχμές για την κατάσταση που παρέλαβε η νέα ηγεσία αφού δήλωσε πως «θα νοικοκυρέψουμε το κόμμα».

Σημειώνεται πως η οικονομική κατάσταση των κομματικών ΜΜΕ είναι στο χειρότερο σημείο. Οι ζημιές έχουν εκτιναχθεί σε ύψη που αδυνατεί να καλύψει το κόμμα το οποίο σημειωτέον έχει μειωμένη κρατική επιχορήγηση λόγω των ποσοστών που έλαβε στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Πάντως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν φάνηκε διατεθειμένος να ζητήσει και ανέφερε πως «έχουμε σχέδιο» αν και τα περί «εσωτερικού θέματος» εγείρουν έντονα ερωτήματα αφού ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τηρεί ανάλογη στάση για τα οικονομικά άλλων κομμάτων.